Anbefalte shopify plugins del 1

March 8, 2024

WeAssist

Forbedre din Shopify-butikk med nøkkeltillegg som Nudgify, Locksmith og Free Shipping Bar for økt effektivitet.

Nøkkelpunkter

1. Nudgify øker konverteringer ved å vise sanntids kundeinteraksjoner og er betrodd av over 3100 merker.

2. Locksmith gir tilgangskontroll og lar deg skjule innhold basert på betingelser som kundetagger og geografisk plassering.

3. Free Shipping Bar tilbyr en tilpassende gratis fraktlinje som øker ordreverdien og har progressive fraktmål.

Shopify er en av verdens største aktører innenfor digitale nettbutikker, og kommer med en hel haug av plugins. Det kan være vanskelig å navigere blant alle disse mulighetene, og derfor skal vi hjelpe deg med å lære litt mer om hva de forskjellige gjør. Denne artikkelen fokuserer på tre slike plugins: Nudgify, Locksmith, og Free Shipping Bar.

Nudgify

Nudgify er en app for oversikt over trafikk og sørger for at kjenner at du har kontroll over shopify nettbutikken og kundene. Den viser sanntids kundeinteraksjoner på nettstedet ditt, som hvem andre som er online og hva de kjøper. Dette får nettstedet ditt til å føles mer menneskelig og pålitelig, noe som kan øke konverteringene. Nudgify er ikke påtrengende og forbedrer kundeopplevelsen i din shopify nettbutikk. Den er betrodd av over 3100 merker i over 130 land. Nudgify tilbyr en rekke funksjoner, inkludert sanntids-telling av antall besøkende, salgsvarsel, nylige påmeldinger, lavt lagerpush, rask salgspush, gjennomgangspush, bestill snart-push, gratis leveringspush, 1-klikk rabatt-push, og tilpasset push. Den støtter også flere språk og optimaliserer alltid for å gi de beste resultatene. Dette er verktøyet for deg som ønsker å følge nøye med på hva som skjer i din shopify nettbutikk.  

 

Locksmith

Locksmith er et tillegg som gir tilgangskontroll for alt i nettbutikken din. Du kan legge til "låser" på hvilket som helst innhold for å begrense tilgangen og til og med skjule det fra visning. Du kan også legge til "nøkler" til disse låsene, med betingelser for hvem som har lov til å bruke hver enkelt. Disse tilgangsbetingelsene inkluderer kundetagger og e-postadresser, adgangskoder, hemmelige lenker, geografisk plassering, kjøpshistorie, tidsplan og mer. Locksmith er utviklervennlig og tillater tilpasset funksjonalitet ved hjelp av Liquid eller API-en. Det er et flott verktøy for å skjule produkter, samlinger, priser, variantalternativer, og sider. Det lar deg også avsløre låste områder basert på kundetagger, adgangskoder, kundens plassering osv. Locksmith er betrodd av mange bedrifter og har en høy rangering på Shopify-markedsplassen.

 

Free Shipping Bar

Pluginen Free Shipping Bar viser en gratis fraktlinje for å øke ordreverdien. Den kan tilpasses fullstendig med avanserte målrettingsalternativer, inkludert geografisk beliggenhet, kunde, side, osv. Du kan ha flere tilbud om gratis frakt for forskjellige land, kunder, og optimalisere salget. Pluginen viser meldinger med progressive fraktmål, noe som kan øke salget. Free Shipping Bar-tillegget er et høyt ansett alternativ på Shopify-markedsplassen. Det viser progressive meldinger når kundene legger flere varer i handlekurven sin og lar dem vite hvor mye mer de må kjøpe for å få gratis frakt. Dette øker gjennomsnittlig ordreverdi og øker salget.

 

Disse tre tilleggene - Nudgify, Locksmith, og Free Shipping Bar - bringer unike funksjonaliteter til din Shopify-butikk, og forbedrer dens effektivitet og effektivitet. Ved å implementere disse tilleggene kan du forbedre kundeopplevelsen, øke konverteringer, og til slutt øke din forretningssuksess. Husk at valget av plugins avhenger av produkttypen eller tjenestene som tilbys i din Shopify nettbutikk og hvem som er målgruppen.

Les mer her om hvordan vi i WeAssist bygger nettbutikker i Shopify!

Trenger du en stødig partner for ditt neste prosjekt?

Vi er ekspertene du kan stole på.

Kontakt oss her!

Vil du lese mer?

Se alle artikler
Se alle artikler